Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Retouren en retourprocedure

Retourneren product
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar Scootmobielgemak.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Scootmobielgemak geretourneerd dienen te worden. Scootmobielgemak neemt enkel en alleen producten in ontvangst die ook door Scootmobielgemak geleverd zijn.

Retourprocedure
Producten die geretourneerd worden kunnen alleen verwerkt worden als ze volgens onze retourprocedure gerourneerd worden.

Onze retourprodcedure is als volgt:

1. Wanneer u bij ons een bestelling heeft gedaan, krijgt u van ons altijd een bevestigingsmail met daarin de trackingcode van uw zending. In deze mail treft u tevens een link om uw zending eventueel te retourneren.Open de link die u heeft ontvangen in de e-mail met track & trace informatie van de webshop.
2. Volg de aanwijzingen op die volgen; U dient eerst voor de retourzending te betalen via I-Deal en vervolgens kunt u een retouretiket downloaden in PDF vorm. De kosten voor een reourzending bedragen € 5,74 exc.btw (€ 6,95 inc.btw)
3. Open en print het etiket.
4. Plak het etiket over het andere etiket op het pakket. U kunt het uitgeprinte A4-papier in vieren vouwen of uitknippen, als de gehele A6 maar zichtbaar is.
5. Breng het pakket naar het dichstbijzijnde PostNL punt. Kijk hier voor een service punt bij u in de buurt. Er is al voor de zending betaald, u hoeft het dus alleen nog maar af te geven. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.
6.De betreffende webshop ontvangt een bericht dat het pakket retour gestuurd is en ontvangt het pakket de volgende dag van een koerier van PostNL.

Retour product met defect/gebreken binnen garantieperiode
Wanneer u van ons een product heeft ontvangen en dit product heeft een gebrek of defect binnen de garantieperiode van 1 jaar, dan vergoeden wij uiteraard de verzendkosten. Wij verzoeken u om dan eerst contact met ons op te nemen voordat u het product terug stuurt.


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.